Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Φασολάκια


Υλικά
  • 700γρ. φασολάκια
  • 3 ώριμες μέτριες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • 3 μέτριες πατάτες σε κύβους
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 χούφτα μαϊντανό
  • 1 knorr λαχανικών
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
Eάν τα φασολάκια είναι φρέσκα θέλουν καθάρισμα,κόβοντας τις δύο άκρες και κάλο πλύσιμο.Εάν είναι κατεψυγμένα δεν θέλουν τίποτα.Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι.Έπειτα προσθέτουμε τις πατάτες,τα φασολάκια,την φρέσκια ντοματούλα,τον ψιλοκομμένο μαϊντανό,το knorr,αλάτι,πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.Στη συνέχεια ρίχνουμε και νεράκι λίγο πριν σκεπαστούν τα φασολάκια.Δεν ρίχνουμε παραπάνω γιατί θα βγάλουν και τα φασολάκια τα υγρά τους.Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.Αν θέλετε το φαΐ να είναι πιο ζουμερό ρίχνουμε λίγο νερό ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου