Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αρακάς


Υλικά


  • 300γρ. αρακάς
  • 300γρ.φρέσκια τριμμένη ντομάτα
  • 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα κομμένα σε κύβους
  • 2 πατάτες μικρές σε κύβους(όχι πολύ μικρές)
  • 6-7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο,ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το αφήνουμε για 2 λεπτά να σοταριστεί.Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε τον αρακά ,τον ψιλοκομμένο μαϊντανό,τα καρότα σε κύβους,τις πατάτες,την φρέσκια ντομάτα αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε νερό αναλόγως πόσο ζουμερό θέλουμε τον αράκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου