Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μοσχαράκι στη λαδόκολλα

Υλικά
  • 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ
  • 10 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα ή δύο ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 200γρ. κεφαλοτύρι σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 5 φύλλα δάφνης
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα μπαχάρι
  • 1 πρέζα κανέλα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το κρέας,το κρεμμύδι,την ντομάτα ή τα ντοματίνια,το σκόρδο,το μπαχάρι,την κανέλα,το αλάτι,το ελαιόλαδο,τον ντοματοπελτέ,τα φύλλα δάφνης και το κεφαλοτύρι.Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε πολύ καλά,βάζουμε όλο το μείγμα σε διπλή λαδόκολλα,το τυλίγουμε και μετά το τυλίγουμε σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτου.Το βάζουμε σε ένα πυρέξ και το ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 3 ώρες.Μπορείτε να το συνοδέψετε με πιλάφι,πατάτες φούρνου ή πατάτες τηγανητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου