Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Φαρφάλες με τυρί κρέμα

Υλικά
  • 500γρ. φαρφάλες
  • 400γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 2 φλυτζάνια του τσαγιού αρακά
  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 5 φέτες μπέϊκον ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τριμμένη γραβιέρα
Εκτέλεση
Σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις φαρφάλες και τις βράζουμε όση ώρα γράφει η συσκευασία.Αφού βράσουν τα σουρώνουμε καλά και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα.Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε ένα γουόκ βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί,έπειτα ρίχνουμε το μπέϊκον να σοταριστεί για δύο λεπτα.Προσθέτουμε τον αρακά,αλάτι,πιπέρι,την ντομάτα και τα αφήνουμε όλα μαζί για δέκα λεπτά να ψηθούνε.Όταν είναι το μείγμα έτοιμο,ρίχνουμε το τυρί κρέμα και το αφήνουμε για ένα λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς.Στη συνέχεια ρίχνουμε την σάλτσα στις φαρφάλες και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τριμμένη γραβιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου