Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

τορτελίνια με κρέμα γάλακτος


Υλικά
  • 250γρ. τορτελίνια με γέμιση τυριών
  • 150γρ. κασέρι τριμμένο
  • 200γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας Βιτάμ
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε άφθονο νερό και το αφήνουμε να βράσει.Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό ρίχνουμε μέσα μία κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τα τορτελίνια.Τα αφήνουμε να βράσουν όση ώρα λέει η συσκευασία.Όταν είναι έτοιμα,τα σουρώνουμε.Βάζουμε την κατσαρόλα πάλι στο μάτι της κουζίνας και ρίχνουμε μέσα το Βιτάμ να λιώσει.Ρίχνουμε τα τορτελίνια μέσα τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάει το Βιτάμ σε όλα τα τορτελίνια.Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα τορτελίνια,περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και τέλος ρίχνουμε το κασέρι.Τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 με 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου