Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Πατάτες γιαχνί


Υλικά
  • 5 πατάτες μέτριες κομμένες σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 knorr λαχανικών
  • 3 ώριμες μέτριες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Αφού σοταριστεί το κρεμμύδι ρίχνουμε μέσα τις πατάτες,την φρέσκια ντοματούλα,το knorr,το νερό,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε.Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο αλάτι.Ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσει το φαγητό.Θα είναι έτοιμο μόλις σωθεί το ζουμάκι του και μείνει με την σαλτσούλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου